Rólunk

Budapest szívében csúcstechnológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Rendelőnk már megalapításakor, 2003-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak is megfeleljen. A Király Dent fogászati centerben a fogorvoslás szinte teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig. 26 tagú szakképzett személyzet, fogorvos, szájsebész, implantológus, fogszabályozó szakorvosok, valamint barátságos és kényelmes környezet fogadja az idelátogatókat. Fogorvosaink, asszisztenseink és valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb szakmai tudás alkalmazása mellett.

Szolgáltatások

Budapest szívében csúcstechnológiával felszerelt fogászati magánklinikánkon szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Rendelőnk már megalapításakor, 2003-ban azt tűzte ki céljául, hogy egyedülálló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak is megfeleljen. A Király Dent fogászati centerben a fogorvoslás szinte teljes palettája elérhető, az általános szájhigiénés kezeléstől a fogfehérítésen át egészen a fogbeültetésig. 26 tagú szakképzett személyzet, fogorvos, szájsebész, implantológus, fogszabályozó szakorvosok, valamint barátságos és kényelmes környezet fogadja az idelátogatókat. Fogorvosaink, asszisztenseink és valamennyi munkatársunk annak érdekében végzik munkájukat, hogy a fogászatra látogató páciens fájdalommentes megoldást találjon problémáira a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb szakmai tudás alkalmazása mellett

Promóciós Csomag

Újonnan megnyílt rendelőnk minden igényt kielégítő, korszerű eszközökkel, modern környezetben várja Önöket!


Fontos, hogy ebben az időszakban se feledkezz meg a rendszeres és alapos szájápolásról, hiszen a baktériumok és a kórokozók könnyen megtelepednek a szájüregben. A megfelelő szájápolással viszont csökkenteni tudjuk a betegségek, gyulladások kialakulását!

Mi ebben szeretnénk segíteni, így összeállítottunk egy alap szájhigiénés csomagot, amelyek a következő kezeléseket tartalmazzák:

  • panoráma-röngten
  • szájrák szűrés
  • állapot felmérés
  • tanácsadás
  • fogkő leszedés+polírozás

A csomag ára most csak 15.000 Forint!


Honlap: kiralydent.hu

Térkép